Ketosteril

Марка : Ketosteril

Цена : 90

сила : 600 MG

описание :

КАКВО МИСЛИТЕ С КЕТСТЕРИЛ ТАБЛЕТКИ?

Ketosteril е общо известен като Съединение ® ® - кетоацидни таблетки.

КАКВО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА KETOSTERIL TABLETS?

Ketosteril се използва за предотвратяване и лечение на бъбречни увреждания, дължащи се на разстройство на протеиновия метаболизъм при... Чети повече

ОПИСАНИЕ

КАКВО МИСЛИТЕ С КЕТСТЕРИЛ ТАБЛЕТКИ?

Ketosteril е общо известен като Съединение ® ® - кетоацидни таблетки.

КАКВО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА KETOSTERIL TABLETS?

Ketosteril се използва за предотвратяване и лечение на бъбречни увреждания, дължащи се на разстройство на протеиновия метаболизъм при хронично бъбречно заболяване (CKD), а ефектите са по-добри при диети с ниско съдържание на протеини.

КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ НА KETOSTERIL TABLETS?

По-долу е даден списък на възможните нежелани реакции, които могат да възникнат при всички съставки на Ketosteril Tablet. Това не е изчерпателен списък. Тези странични ефекти са възможни, но не винаги се появяват. Някои от нежеланите реакции могат да бъдат редки, но сериозни.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако забележите някои от следните нежелани реакции, особено ако те не изчезнат. гадене, повръщане, хипотония, треска, дезориентация и др.

Това не е пълен списък на всички възможни нежелани реакции. Ако имате въпроси относно нежеланите реакции, свържете се с вашия доставчик на здравни услуги. Посъветвайте се с Вашия лекар за медицински съвети за нежелани реакции

КАКВА Е ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА KETOSTERIL TABLETS?

Преди да използвате това лекарство, уведомете Вашия лекар за текущия си списък с лекарства, продукти за борба с вируса (напр. Витамини, билкови добавки и т.н.), алергии, предшестващи заболявания и настоящи здравни условия (например бременност, предстояща операция и т.н. ). Уведомете Вашия лекар, ако Вашето състояние продължава или се влошава. Важни точки за консултиране са изброени по-долу.

Уверете се, че получавате достатъчно калории, докато сте на това лекарство
Чернодробно увреждане
Трябва да се разрежда преди приложение
Бъбречно увреждане
Трябва да се прилага само от медицински специалист