Valcivir-500mg

Марка : Valcivir-500

Цена : 18

сила : 500mg

описание :


Употреба на продукта:

Антибиотици, херпес, полово предавани болести (STD)

Какво представлява Valcivir-500?
Валцивир действа чрез забавяне на растежа и разпространението на херпесния вирус, за да позволи на имунната система да лекува инфекцията. Активната съставка... Чети повече

ОПИСАНИЕ


Употреба на продукта:

Антибиотици, херпес, полово предавани болести (STD)

Какво представлява Valcivir-500?
Валцивир действа чрез забавяне на растежа и разпространението на херпесния вирус, за да позволи на имунната система да лекува инфекцията. Активната съставка валацикловир принадлежи към клас лекарства, наречени антивирусни средства. Таблетките могат да се използват за лечение на заболявания, причинени от варицела зостер, херпес зостер и херпес симплекс като варицела, херпес зостер, рани и генитален херпес. Тя може да се използва за облекчаване на сърбеж и болка, помага на раните да лекуват и предотвратяват появата на нови, но не могат да бъдат използвани за лечение на херпес инфекции.

Как се използва Valcivir-500?
Валцивир трябва да се приема при първия признак на избухване, обикновено 2 до 3 пъти дневно или според указанията на лекар. Таблетките трябва да се приемат с много вода през цялото времетраене на лечението, но могат да се приемат със или без храна. Свържете се с лекар за правилната дозировка и продължителност на лечението, тъй като ще зависи от лекуваното състояние и отговора на пациента към терапията.

Неблагоприятни ефекти
Валцивир може да причини нежелани странични ефекти като:

сънливост
диария
повръщане
Разстроен стомах
виене на свят
Главоболие
гадене
Незабавно се свържете с лекар, ако нежеланите реакции продължават да се появяват или се появят по-тежки нежелани реакции като:

Припадъци
Видението се променя
Нередовен сърдечен ритъм
Халюцинации
объркване
Кървава урина
жълтеница
Предупреждения
Незабавно се обърнете към най-близкия спешен отдел, ако страдате от алергична реакция. Симптомите, обикновено свързани с такава реакция, включват затруднено дишане или преглъщане, стягане в гърдите, подуване, кожни обриви и копривна треска.

Valcivir-500 не винаги е подходящ за всички пациенти. Винаги се консултирайте с вашия лекар преди да използвате това лекарство, ако сте бременна, кърмите, опитвате се да забременеете, използвате някакви други лекарства (с рецепта или без рецепта), като използвате растителни продукти или добавки или ако имате някакви алергии или други здравословни проблеми проблеми.

Правилната дозировка и рецепта обикновено зависят от пациента и от лекуваното състояние. Не регулирайте дозировката си без одобрението на вашия доставчик на здравни услуги. Този продукт е предназначен само за употреба, както е предписано и инструктирано.