Valcivir-1000

Марка : Valcivir-1000

Цена : 32

сила : 1000mg

описание :

Какво представлява Valcivir-1000?
Валцивир, съдържащ активната съставка валацикловир, се счита за антивирусен тип лекарство. Лекарството действа чрез забавяне на растежа и разпространението на херпесния вирус, за да позволи на имунната система да лекува инфекцията.... Чети повече

ОПИСАНИЕ

Какво представлява Valcivir-1000?
Валцивир, съдържащ активната съставка валацикловир, се счита за антивирусен тип лекарство. Лекарството действа чрез забавяне на растежа и разпространението на херпесния вирус, за да позволи на имунната система да лекува инфекцията. Таблетките могат да се използват за лечение на състояния, причинени от херпес симплекс, херпес зостер и варицела зостер, като генитален херпес, рани, херпес зостер и варицела. Той може да се използва за облекчаване на болката и сърбежа, помага на раните да се лекуват и да предотвратяват образуването на нови, но не могат да се използват за лечение на херпесни инфекции.

Как се използва Valcivir-1000?
Валцивир трябва да се приема през устата 2 до 3 пъти на ден при първия признак на възникване на епидемия или според указанията на лекар. Таблетките могат да се приемат със или без храна, но трябва да се приемат с много вода за продължителността на лечението. Свържете се с лекар за правилната дозировка и продължителност на лечението, тъй като ще зависи от състоянието, което се лекува, и от отговора на пациента към лекарството.

Неблагоприятни ефекти
Пациентите, приемащи Valcivir, могат да срещнат нежелани странични ефекти като:

гадене
Главоболие
виене на свят
Разстроен стомах
повръщане
диария
сънливост
Незабавно се свържете с лекар, ако нежеланите реакции продължават да се появяват или се появят по-тежки нежелани реакции като:

жълтеница
Кървава урина
объркване
Халюцинации
Нередовен сърдечен ритъм
Визия Промени
Припадъци
Предупреждения
Незабавно се обърнете към най-близкия спешен отдел, ако страдате от алергична реакция. Симптомите, обикновено свързани с такава реакция, включват затруднено дишане или преглъщане, стягане в гърдите, подуване, кожни обриви и копривна треска.

Valcivir-1000 не винаги е подходящ за всички пациенти. Винаги се консултирайте с вашия лекар преди да използвате това лекарство, ако сте бременна, кърмите, опитвате се да забременеете, използвате някакви други лекарства (с рецепта или без рецепта), като използвате растителни продукти или добавки или ако имате някакви алергии или други здравословни проблеми проблеми.

Правилната дозировка и рецепта обикновено зависят от пациента и от лекуваното състояние. Не регулирайте дозировката си без одобрението на вашия доставчик на здравни услуги. Този продукт е предназначен само за употреба, както е предписано и инструктирано.