Instgra

Марка : Instgra

Цена : 75

сила : 50mg

описание :


Instgra Долутегравир може да причини сериозни, животозастрашаващи странични ефекти. Тези мерки включват чувствителен отговор (алергични) и чернодробни проблеми към съставките на този продукт. Свържете се веднага с Вашия лекар, ако развиете обрив. Долутегравир спира... Чети повече

ОПИСАНИЕ


Instgra Долутегравир може да причини сериозни, животозастрашаващи странични ефекти. Тези мерки включват чувствителен отговор (алергични) и чернодробни проблеми към съставките на този продукт. Свържете се веднага с Вашия лекар, ако развиете обрив. Долутегравир спира долутегравирата и незабавно потърсете медицинска помощ, ако при развитието на обрив се появи някой от следните признаци или симптоми: остра алергична реакция: треска, болка, усещане за силно уморена мускулна или ставна болка, появяващи се мехури или язви, подуване на устата или пилинг зачервяване на кожата или подуване, устата, лицето, устните или езика, които трудно могат да дишат Някои хора смятат чернодробните проблеми на долутегравир. Хората от анамнезата за инфекция с вируса на хепатит В (HBV) или вируса на хепатит С (HCV) или с повишени резултати при изследване на чернодробната функция може да имат по-голям риск от развитие на нови или влошаващи се проблеми с черния дроб.


Dolutegravir проблемът с черния дроб се появява и в човешкия долутегравир без анамнеза за чернодробно заболяване. Тестове за чернодробна функция могат да се извършват преди и по време на лечението с долтегравир. Консултирайте се с Вашия лекар, ако имате някой от следните симптоми, които могат да страдат от чернодробен проблем: пожълтяване на кожата или бели очи (жълтеница) цвят на урината по-тъмно движение на червата гадене загуба на апетит няколко дни или повече Дълга болка, болка или нежност в дясната страна на ребрата Не вземайте предвид доксатегравир, ако обмисляте дафетилид (лекарство, което се използва за лечение на нередовен ритъм). Обмислете долутегравир дофетилид и може да предизвикате нежелани реакции, които могат да застрашат живота. Помислете за долутегравир, важно е да се запознаете с Вашия лекар.