За насMillion Health Pharmaceuticals

Милион здравни фармацевтични продукти е една от най-бързо растящата фармацевтична организация в Индия, с отличителен продуктов портфейл в челните редици на научното развитие с най-съвременни технологии, базирани продукти в всички животоспасяващи здравни специалисти.

Милиони здравни фармацевтични продукти, мотивирани от страстта да успеем, нашата компания се ангажира да генерира най-новите лекарства и да прилага най-съвременните технологии и технологии в широк спектър от терапевтични сектори, за да отговаря последователно на нуждите на нашите клиенти. Лоялността и честността са нашата централна сила, която ние високо ценим и съзнателно поддържаме. Вярваме силно в корпоративната социална отговорност като неразделна част от нейния ангажимент за подобряване на глобалното здраве.

Ние сме водещ световен доставчик на здравни услуги, който разработва, произвежда и разпространява фармацевтични препарати, хранителни продукти и активни фармацевтични съставки. ние имаме най-скоро devolped изследователски продукт от различните фармацевтични, биофармацевтични и биотехнологична промишленост. Ние сме ангажирани в доставките и износа на фармацевтични и nutraceutical продукти на няколко известни производители като Ranbaxy, GSK, Cipla, Никълъс, Wyeth, Серум свят, стари, Reddys Lab, Торент, американски средства, Apex, Glenmark, Sun Pharma, Джонсън, Алком, Алембик, Авентис, Инта, Геникс, Новартис, Пфайзер, Лупин, Уокхард, Ажанта и др.

Предлагаме надбюджетни (otc) потребителски стоки и фармацевтични формулировки на компании, предлагаме на потребителите и клиентите висококачествени продукти на много достъпни цени.

Разбираме разходите за придобиване на нови клиенти и ползите от запазването на тези клиенти. Ние гарантираме, че вашите пратки са експедитивно опаковани и адресирани и експедитивно изпратени, за да платят или надхвърлят очакванията на клиента Ви във всяко отношение. Можем да предоставим около 1000 генерични продукта. Просто напишете името на генерични и ние ще ви предложим предпочитаната цена! Нашата аптека има над 8000 продукти в нашите магазини. Можем да организираме всички лекарства според изискванията и изискванията.

Милиони здравни фармацевтични продукти има утвърдена история на договорно производство таблетки, капсули, инжекционни продукти, сиропи, сухи сиропи и т.н., стерилни формулировки за различните фармацевтични и биотехнологични компании. От големи организации до малки, милиони здравни фармацевтични продукти могат да настанят широк спектър от производствени нужди.

Million Health Pharmaceuticals може да произвежда стерилни продукти с размери на флаконите от 1ml до 100ml. Милиони здравни фармацевтични продукти могат да произвеждат стерилни формули в предварително напълнени спринцовки, торбички или бутилки

Милиони здравословни фармацевтични експертизи се намират в асептичното запълване и довършване на вашето съединение. Милиони здравни фармацевтични продукти осигуряват изчерпателен аутсорсинг за добро качество на производството на клиенти, нуждаещи се от персонализирано производство. С дългогодишна практика в производствения опит, милион медицински фармацевтични продукти имат познания и способности да отговарят на Вашите специални нужди.Предписание лекарство политика

Millionpharma.bg, напълно лицензирана и регулирана аптека, взема всички предпазни мерки, за да се придържа стриктно към законите и подзаконовите нормативни актове, установени при издаването на медикаменти, отпускани по лекарско предписание. С поставянето на поръчката за лекарствата си по лекарско предписание Вие приемате и приемате следните условия относно закупуването на лекарства, отпускани по лекарско предписание.

Millionpharma.bg няма да предоставя каквито и да е медикаменти без рецепта, без валидно предписание от лицензиран лекар.

Ако поръчвате лекарство (и) по лекарско предписание, с настоящото потвърждавате, че ще ни изпратите сканирано копие на Вашите валидни предписания чрез електронна поща, факс, Whatsapp или по пощата и тази рецепта след това ще бъде подложена на контрол от и одобрение от нашите квалифицирани фармацевти.

Информацията за наркотици, предоставена в Millionpharma.bg, е само за информационни цели и този уебсайт не е предназначен за диагностика, лечение или медицински съвети. Ние не носим отговорност за неблагоприятни последици или вреди за Вас в резултат на зависимостта ви от информацията в уебсайта.

Millionpharma изисква или Потребителят, Клиентът, или Грижата да потвърдят, че е напълно наясно с индикациите, нежеланите реакции, лекарствените взаимодействия, ефектите от пропуснатата доза или с предозиране на лекарствата, които той поръчва от нас. Необходимо е да потърсите професионален съвет от Вашия лекар, преди да купите или консумирате лекарство от Millionpharma.bg

На Millionpharma.bg може да поръчате лекарствени средства от Ваша полза.