Erlocip

Марка : Cipla

Цена : 250

сила : 150 mg

Брой на таблетите : 30 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Erlocip-Erlotinib-150mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

КАКВО Е ERLOCIP?
ERLOCIP е целева терапия. Erlocip е класифициран като инхибитор на епидермалния растежен фактор (EGFR) - инхибитор на протеин-тирозин киназа. Тя работи, като помага да се спрат раковите клетки от отглеждане.

УПОТРЕБА НА МЕДИЦИНА:
Erlocip medicine се използва за:

Лечение на пациенти с локално напреднал или метастатичен недребноклетъчен рак на белия дроб (NSCLC).
Лечение на пациенти с локално напреднал, невъзстановим или метастатичен рак на панкреаса.
Erlocip действа чрез забавяне растежа на раковите клетки. Той се свързва с определен белтък (рецептор на епидермалния растежен фактор-EGFR) при някои тумори.

ERLOCIP ОБЩИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:
Може да се появят гадене, повръщане, загуба на апетит, рани в устата, суха кожа, сухота / дразнене на окото или необичайно нарастване на миглите. Промените в диетата, като ядене на няколко малки хранения или ограничаване на активността, могат да помогнат за намаляване на вероятността от гадене. Ако някоя от тези ефекти продължи или се влоши, незабавно уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Уведомете незабавно Вашия лекар, ако възникнат някои от тези редки, но много сериозни нежелани реакции: признаци на бъбречни проблеми (като промяна в количеството на урината), черни изпражнения, повръщане, което прилича на кафева основа, леко кървене / синини, стомаха / корема болка, пожълтяване на очите или кожата, тъмна урина, необичайна умора, признаци на инфекция (напр., повишена температура, втрисане, постоянно възпалено гърло), болка в очите, промени в зрението.