Sofovir

Марка : Hetero

Цена : 175

сила : 400mg

Брой на таблетите : 28 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Sofovir-sofosbuvir-400mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

За правилно дозиране и продължителност на лечебния курс се посъветвайте с лекаря, който назначава лекарството, изхождайки от индивидуалните особености на пациента.Тази информацията е само за общо- образователни цели и не представлява медицинска или фармацевтична препоръка.
Преди да започнете терапия се консултирайте с вашия лекар
Sofosbuvir се използва за лечение на хроничен хепатит С
Sofovir (Sofosbuvir) e най- новото лекарство, разработено от индийската компания Hetero. Sofovir (Sofosbuvir) е иновативен продукт на високотехнологично оборудване, в съответствие с всички необходими стандарти и изисквания.
Лечението с Sofovir (Sofosbuvir) се прилага в комплекс с безинтерферонова терапия в почти всички водещи клиники по целия свят.Това лекарство е преминало през много лабораторни и клинични проучвания,при които показва много добри резултати. Ефективността му при първия генотип на вируса е 94% !Лекарите са постигнали най-добри резултати, когато са използвали комбинацията Sofosbuvir + Daklatasvir ,която е най-ефективна за лечението на HCV. Индекса в клиничните проучвания е достигнал до 100% дори при пациенти с чернодробно заболяване ,както и при такива с трети генотип.Проблемът е най-вече в тяхната покупка, тъй като те не са на свободния пазар и са много скъпи!Да закупиш Sofovir (Sofosbuvir) е доста трудно в България.Това обаче можете да направите в нашия онлайн – магазин. На сайта ни можете да поръчате Sofovir (Sofosbuvir), чиято цена е най-ниската в интернет. Резултатът ще надмине Вашите очаквания.

Инструкции за употреба на Sofovir (Sofosbuvir):
Медикаментът е инхибитор на вирусна полимераза NS5B и се използва като основен компонент на антивирусна терапия при възрастни пациенти в комбинация с други лекарства. Клиничните данни потвърждават висока ефикасност на лекарството в 1, 2, 3 или 4 генотип на HCV . Добри са резултатите и при пациенти с ХИВ коинфекция.
Показания:
Sofovir (Sofosbuvir) е одобрен за използване в комбинация с други антивирусни средства за лечение на първи, втори, трети и четвърти генотипове на вируса на хепатит С при възрастни пациенти.
Дозиране
Sofovir (Sofosbuvir) се приема веднъж дневно като таблетка от 400 мг . По-добре да не дъвчете таблетката поради горчивия и вкус.Най-добре е да се приема с много вода,всеки ден по едно и също време.
Странични ефекти:
Като цяло Sofovir (Sofosbuvir) се понася добре и няма ясно изразени странични ефекти. Рядко се наблюдават умора, главоболие и гадене.Възможността от нежелани реакции се увеличава най-вече при комбинирана терапия с интерферон и други антивирусни лекарства.
Противопоказания
Sofovir (Sofosbuvir) не трябва да се приема:
• Деца и юноши под 18-годишна възраст;
• По време на бременността;
• Кърмене;
• В случай на свръхчувствителност към активното вещество.
Посочените групи от пациенти не трябва да прилагат терапия с Sofovir (Sofosbuvir), тъй като не са проведени достатъчно клинични проучвания за тях.
Жените в детеродна възраст трябва да го вземат с повишено внимание, тъй като в момента въздействието на Sofovir (Sofosbuvir) върху репродуктивната функция не е ясно определено.
Пациенти в напреднала възраст и пациенти с бъбречно и чернодробно увреждане трябва да бъдат лекувани само под строго медицинско наблюдение.
Взаимодействие с други лекарства
Sofovir (Sofosbuvir) се използва в комбинация с други антивирусни средства само в случая, когато ефективността е по-голяма от възможните усложнения. Лекарството не трябва да се комбинира с боцепревир или телапревир.

продукт:
Овални таблетки доза от 400 мг. 28 таблетки в опаковка.
условия за съхранение:
Съхранявайте лекарството на сухо, защитено от слънце и извън обсега на деца. Производство и срок на годност дата върху опаковката. Не приемайте лекарството след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката. Съхранявайте това лекарство при температура от 15 до 30 ° C.