Resof Total

Марка : Dr. Reddy's

Цена : 350

сила : 400mg + 100mg

Брой на таблетите : 28 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Resof-Total-Sofosbuvir-400mg-Velpatasvir-100mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

За правилно дозиране и продължителност на лечебния курс се посъветвайте с лекаря, който назначава лекарството, изхождайки от индивидуалните особености на пациента.Тази информацията е само за общо- образователни цели и не представлява медицинска или фармацевтична препоръка.
Преди да започнете терапия се консултирайте с вашия лекар
Това е първата пан-генотипна (за всички генотипове от 1 до 6) лекарствена комбинация за лечение на хроничен хепатит С, режим на приемане 1 таблетка на ден. Препаратът включва софосбувир (полимеразен инхибитор) плюс велпатасвир (пан-генотипен NS5A инхибитор). Препоръчителен курс на лечение – 12 седмици без рибавирин за пациенти без цироза или компенсирана цироза (Child-Pugh A). Лекарството също е одобрено за курс на лечение 12 седмици в комбинация с рибавирин при пациенти с декомпенсирана цироза (Child-Pugh B или C).
Велпатасвир (velpatasvir) – ново поколение лекарство, разработено от Gilead , предназначено за лечение на хепатит С.След последните много успешни комбинации като, – sofosbuvir и daklatasvir (за лечение на 2 и 3 генотип)както и ledipasvir (за лечение на генотип 1 и 4 ), се появява въпроса, възможно ли е да има по-ефективно средство в борбата срещу хепатит С? Може да се каже, че велпатасвир(velpatasvir)това е даклатасвир и ледипасвир от ново поколение
Комбинация sofosbuvir velpatasvir , Това е първият пангенотипен перорален препарат предназначен за лечение на всички видове генотипове на вируса на хепатит С. Също така, това е първото лекарство, което не изисква комбинирана терапия с рибавирин за генотипове 2 и 3. Край на тежките странични ефекти.
Новата комбинация е достъпна в САЩ от фармацевтичния гигант Gilead под името EPCLUSA.
„Resof Total“(EPCLUSA) e ново антивирусно средство на индийския производител Dr.Reddy’s с лиценз от Gilead за производство и продажба на Велпатасвир (velpatasvir) , който Ви представяме в нашия онлайн магазин.
Продуктът е съвместим с повечето антиретровирусни лекарства, които вземат хората, живеещи с коинфекции, като ХИВ .Най-честите нежелани реакции са умора, главоболие и гадене.