Ledihep

Марка : Zydus

Цена : 275

сила : 400mg & 90mg

Брой на таблетите : 28 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Ledihep-Sofosbuvir-400mg-Ledipasvir-90mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

За правилното дозиране и продължителност на курса на лечение се обърнете към компетентен лекар, който да назначи лекарството, изхождайки от индивидуалните особености на пациента.
Информацията, представена тук, е само за общо- образователни цели и не представлява медицински или фармацевтичен съвет.
Преди да започнете терапия се консултирайте с вашия лекар
LEDIHEP – ново лекарство за лечение на хроничен хепатит С
Име на препарата: LEDIHEP
Активни съставки: Sofosbuvir плюс Ledipasvir
Държава: Индия
Производството на фирмата: Zydus
Опаковка: 28 таблетки 400-90 мг.
LEDIHEP е уникален продукт на индийския производител Zydus. Съставът на антивирусния агент включва Ledipasvir и Sofosbuvir. Лекарството потиска репликацията на вируса на хепатит С генотип първи и четвърти. LEDIHEP като лекарство е одобрено от ръководството на лекарствата и храните САЩ-FDA. Лекарството не включва вериги Ribavirin или интерферон. Медикаментозната комбинация Ledipasvir – Sofosbuvir е напълно нетоксична за пациента. Това е доказано от многобройните клинични проучвания, включващи повече от хиляда и шестстотин души.След лечението с това лекарство, в почти хиляда и 500 от тях вирусът на хепатит С в кръвта не се открива. Ако говорим за страничните ефекти, най-силните от тях главоболие и умора, се наблюдават в относително малък брой изследвани пациенти.
Показания за употреба на лекарството:
LEDIHEP е предназначен за пациенти с хепатит С генотип първи и четвърти.
Действието на лекарството:
Това лекарство съдържа Sofosbuvir и Ledipasvir. Те са активни антивирусни агенти,които инхибират HCV репликация чрез прекъсване на вирусния протеинен синтез.Така вирусната репликация в кръвта става невъзможна. Lidipasvir блокира молекула «NS5A», от своя страна Sofosbuvir потиска молекулата «NS5B».
Противопоказания за използването на лекарството:
Неприемливо е използването на допълнителни лекарства в състава на които има Sofosbuvir ,за да не се допусне предозиране.
Да не се използва медикамента за лечение на хепатит от лица, страдащи от алергични реакции или свръхчувствителност към компонентите на лекарството, бременни и кърмещи жени, лица под осемнадесет години.
С изключително внимание се назначава при пациенти с чернодробна или бъбречна недостатъчност,като при такива трябва да се следи отблизо клиничната картина на заболяването по време на приема с Емтрицитабин, Тенофовир, Elvitegravir. Ако освен LEDIHEP използвате и други антивирусни лекарства, то това трябва да бъде съобщено на лекуващия лекар.
Странични ефекти при използване на лекарството
Както при всяка антивирусна програма LEDIHEP има редица странични ефекти, които могат да бъдат изразени в умора, алергии, главоболие. При получаване на лекарството за първи път трябва да се следи внимателно за физическото състояние. Ако почувствате затруднено дишане, подуване на езика и устните или сърбеж, трябва незабавно да прекратите приема. Леките главоболия в началото на курса не са причина за спиране на лекарството. Да не се използва лекарството в комбинация с рибавирин, тъй като комбинацията на тези агенти предизвиква тежки нежелани реакции. Пациенти с цироза на черния дроб ,трябва да бъдат под медицинско наблюдение при приема на LEDIHEP .
Начин на употреба и дозировката на лекарството:
LEDIHEP трябва да се пие един път дневно по една капсула. Задължително е да се приема по едно и също време, независимо от храненето. Капсулата не се дъвче ,а се поглъща цяла. В никакъв случай не надвишавайте дозата.
При цироза курсът на терапевтично лечение с LEDIHEP трае шест месеца. Ако пациентът не се лекува за първи път или е развил резистентност към някои антивирусни препарати, терапията може да бъде около двадесет и четири седмици. Лекарството се предлага под формата на таблетки. Всяка таблетка съдържа 400 мг. Sofosbuvir и 90 мл. Ledipasvir. Съхранявайте лекарството на сухо, хладно и тъмно място. Срокът на годност на лекарството е две години.