Viraday

Марка : Cipla

Цена : 60

сила : Efavirenz 600 mg, Emtricitabine 200 mg

Брой на таблетите : 30 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Viraday-Tenofovir-300mg-Emtricitabine-200mg-Efavirenz-600mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

Viraday описва комбинация от три лекарства за HIV, наречени емтрицитабин, ефавиренц и тилозил фумарова киселина дизопроксимом таблетен компютър. Ако се приемат ежедневно, Вирадйе може да предотврати повторната поява и вариацията на ХИВ-1 при възрастни, като HIV-инфектираните хора живеят дълго и здравословно да живеят без СПИН. Вирадйе Количественото предлагане се дава веднъж на ден. Нежеланите реакции на стомашно-чревния тракт и централната нервна система могат да се считат за гладуване на Viraday или преди лягане. Пациентите със значителни увреждания на бъбречната функция трябва да се избягват при лечение с Viraday. Противопоказания Противопоказанията включват три компонента на нервност, комбинирани с цветя на видради астемизол, цизаприд, ерготаминови производни, Smurfs, Smurfs или вориконазол. Нежеланите лекарствени реакции включват: депресия, гастроинтестинални симптоми като диария, гадене, повръщане, главоболие симптоми на неврологичен обрив по-рядко срещани нежелани реакции включват анорексия на коремна болка подуване на отравяне с лактат при ниска кръвна захар (186%), дехидратация (37%); от допълнителните нежелани реакции са документирани, за да се консултирате с лекаря, ако забележите промени в здравето след началото.


Видими съвети и предупреждения Имунната реконструкция на неврологични и психиатрични разстройства може да се случи две седмици след началото на Вирадей, но и двете трябва да са свои собствени, за да разрешат първия месец. Пациентите трябва постоянно да наблюдават вирусния си товар с Viraday с бъбречна функция, холестерол и триглицериди. В момента изследването предполага, че страда от чернодробно заболяване, като се избягва Вирадей. Внезапно спиране на Вирадей може да причини избухване на пациенти с хепатит В. Разпределението на промените в мазнините и костите е документирано, тъй като дългите нежелани реакции, някои антиретровирусни лекарства, така че моля, свържете се с Вашия лекар, ако сте подложени на някои необясними промени в тялото. С помощта на други лекарства Вирадей може да причини проблеми с бъбреците с помощта на предприети действия, ацикловир цидофовир, ганцикловир, валацикловир, валганцикловир. Вирадйе ще увеличи страничните ефекти на Диноксин. Нежеланите лекарствени реакции на Viraed могат да се влошат, а атазанавир също да е на разположение или също така да е на разположение и да се използва Weiga ritonavir / fowel (tvV). Ако не смятате Fu Wei (TFV).


Viraday може да повлияе плазмените концентрации, кларитромицин рифабутин, употребата на указ и всеки лекарствен метаболизъм и екскреция на CYP 3A 4, CYP 2 C 9 и CYP 2 C 19. Вирадий може да намали ефективността на метадон, което може да доведе до отнемане на опиатни добавки. Пациентите с продължително освобождаване на вирадий карбамазепин или фенобарбитол фенитоин трябва редовно да се наблюдават за антиконвулсант. Вирадий влошава неблагоприятните ефекти на психотропните лекарства върху централната нервна система. Вирадий може да потиска функцията на етинил естрадиол, играе жизненоважна роля в много контрацептиви. Рифампицинът и всичко, което съдържа тифа злато или Hypericum perforatum, може да бъде неефективно, в зависимост от това дали е вероятно да причини СПИН да стане имунизирано лекарство. Бременни и кърмещи Ключов елемент от еравиразата на Вирадйе, създаващ риск от вродени дефекти, бременни жени. Заразените с ХИВ майки не трябва да хранят опасни вируси на децата си. Прекомерното използване на високи дози Вирад може да причини дълготрайни увреждания на тялото, за да потърси незабавно медицинска помощ, ако погълнете повече препоръчителни количества. Може да се наложи хемодиализа, хемодиализа или орален въглен да се отстранят токсичните химически вещества от тялото.