Erlonat

Марка : Natco

Цена : 250

сила : 150 mg

Брой на таблетите : 30 Tablets

АКТИВНИ СЪСТАВКИ : Erlonat-Erlotinib-150mg

Quick Contact Us

  +91-9940472902

  info@millionpharma.bg

  www.millionpharma.bg

  +91-994-047-2902
  millionpharma
  +91-994-047-2902
  +91-994-047-2902
  millionpharma
  3174376295

ОПИСАНИЕ

Описание на продукта

Ние сме един от известните доставчици и дистрибутори на таблетки Ерлотиниб, които са хигиенично подготвени и опаковани в местоположението на нашите доставчици. Тези ефективни лекарства се използват за лечение на недребноклетъчен белодробен рак. Освен това таблетките с ерлонат, в комбинация с гемцитабин, се използват за лечение на рак на панкреаса. Диапазонът е изключително аплодиран заради неговия точен химически състав.

Характеристика:

Точен химичен състав
Хигиенично приготвен
Изключително ефективен

Erlonat-Erlotinib:

Erlonat принадлежи към клас лекарства, наречени киназни инхибитори и съдържа ерлотиниб. Той се използва за лечение на недребноклетъчен рак на белия дроб и в комбинация с гемцитабин се използва за лечение на рак на панкреаса, който се разпространява в съседни тъкани на тялото. Механизмът на действие на лекарството е както следва:

Дозировка:

Предлага се в таблетки от 25 mg, 100 mg и 150 mg

Предозиране:

Симптомите на предозиране могат да включват диария и обрив

Предпазни мерки и предупреждения:

Лекарството не трябва да се приема без консултация с лекар, ако пациентът има чернодробно заболяване, белодробни проблеми или проблеми с дишането (различни от рак на белия дроб).
Не приемайте аспирин или продукти, съдържащи аспирин, освен ако не са предписани от лекаря. Пациентът трябва да приема Erlonat в значителна интервала от време, ако се приемат антиациди. Ако пациентът е алергичен към лекарството или някоя от съставките му,
Консумацията на Erlonat трябва да се избягва, ако пациентът е бременна или кърмите детето. Препоръчва се консултация с лекар за използване на контрола на раждаемостта по време на лечението с Erlonat. Все още не е установено дали Erlonat преминава в кърмата или не.

Лекарствени взаимодействия:

Атазанавир
нелфинавир
Индинавир
Саквинавир
Ритонавир
рифампин
Rifabutin
Rifapentine
Clarithromycin
нефазодон
Телитромицн